Vagtservice

Uanset hvilket form for vagtservice vores kunder efterspørger så leverer Odin Security kun politi godkendte og uddannede vagter til at være ansvarlige for sikkerheden.

Da vi har som mål at leverer den højeste standard af sikkerhed inden for branchen

– så er vores vagtfunktion også nøje tilpasset en række kvalitetssystemer:

  • Vi fungerer i overensstemmelse med gældende Lov om vagtvirksomhed.
  • Vi er ISO certificeret med gældende ISO 9001 Standard.
  • Vi har overenskomst med VSL

Vores medarbejdere gennemgår hvert år et fagligt og praktisk udviklingsforløb, der har fokus på at udbygge deres personlige kompetencer, for vi ved at et specialiseret mandskab sikrer en høj standard og pålidelighed.

Hos Odin Security er vores vagtservice den mest foretrukne løsning når der brug for et effektivt redskab til at sikre, forebygge, betjene eller forhindre. Vi er dedikeret til at skabe sikkerhed inden for områderne: brand, kriminelle handlinger, teknik og miljø, overvågning, vandskade, energitab og besparelse.

Hvad enten jeres efterspørgsel omhandler en brandvagt, portvagt, fastvagt eller vagt til byggepladser, så er Odin Security leveringsdygtige med et evalueret og kvalificeret personale, der har erfaring med vagtens mangeartede opgaver.

Alle vores samarbejdsprocedurer bliver nøje koordineret og evalueret før, under og efter de aftalte indsatser for at sikre en høj standard for sikkerheden og stor tilfredshed med samarbejdet, og så er vi tilgængelige døgnet rundt og reagerer hurtigt på eventuelle sikkerhedshændelser og nødsituationer.

“Vidste du at Odin Security kan sikre dig med vagtservice – alle døgnets tidspunkter – alle årets 365 dage.”

Download vores fulde produktkatalog