Rusmiddel bekæmpelse og forebyggelse

I ODIN SECURITY HAR VI ET SPECIALUDDANNET PERSONALE TIL BEKÆMPELSE OG FOREBYGGELSE AF RUSMIDLER.

Vores personale er uddannet til at opspore, identificere art -og udbredelse, vurderer forbrug og omfang, yde en præhospital indsats ved overforbrug af rusmidler, og foretage et grundigt rapportarbejde til dokumentation af indsatserne. Vi håndtere altid de potentielle konfliktsituationer med forståelse og omsorg.

  • Har I brug for at få skabt opsyn med ”rusmiddelpåvirket adfærd”, eller ”handel” så er vores rusmiddelvagter den mest eftertragtede løsning. Vores rusmiddelvagter er special uddannet til, at overvåge og rapportere eller gribe ind ved mistænkelig adfærd og aktivitet, der kan være forbundet med rusmiddelhandel eller indtag.
  • Har I udfordringer med ”besiddelse” eller ”indsmugling”, så skal I vælge vores rusmiddel- hunde. De har en effektiv indsats -og signalværdi, de er gode til at opspore og identificere lugten af rusmidler, og så afskrækker de fra at medbringe, bruge, og gemme rusmidler.
  • Har I udfordringer med ”indtag”, så anbefaler vi vores samarit, som er special- uddannet til at identificere og behandle rusmiddelpåvirket adfærd. Vores samarit afdækker også udfordringernes omfang ved hjælp af kvali -og kvantitative metoder, og ved brug af udførligt rapport- arbejde modtager vores kunder dokumentation af indsatsen.

Vi leverer indsatserne enkeltstående eller som én helhedsorienteret og samlet indsats. Vi udformer gerne en løsningsmodel til jer som, sikrer at vi i fællesskab får skabt positive resultater med samarbejdet.

“Vidste du at Odin rusmiddelspecialister også kan bruges til oplæg i institutionssammenhænge?”

Download vores fulde produktkatalog