Museumsvagt

Odin Security leverer et evalueret og kvalificeret personale, der har erfaring med sikkerhed og kultur på de danske museer. Vores museumsvagter har også gennemgået en special- uddannelse i kulturforståelse ift. gæstebetjening på museer. De er blevet udrustet med en kommunikationsforståelse og et godt kendskab til kulturskikke og omgangsformer. Det gør dem i stand til at identificere og imødekomme jeres gæster, som vi ved har vidt forskellige kulturelle baggrunde.

Har I behov for få sikret et udstillingsområde? Skal der ageres pathfinder for gæster som mangler vejvisning? Skal der koordineres med opsynsmedarbejdere, eller foretages overvågning af museets genstande: Så lad os udvælge et team sammen, som passer ind i jeres arbejdskultur. Alle procedurer bliver nøje koordineret og evalueret før, under og efter de aftalte indsatser. På denne måde sikrer vi en høj standard for sikkerheden og stor tilfredshed med vores samarbejde.

“Vidste du at Odin Museumsvagter også assisterer ved ophængning og nedtagning af udstillinger. Samt sikret transport fra lokation til lokation!”

Download vores fulde produktkatalog