Care service

Odin Security leverer et vagtpersonale til social -og psykiatriområdet. Vores care service- vagter er specialiseret i at samarbejde med det eksisterende personale. De yder en professionel omsorg med fokus på kendskab og individuelle behov, og så har de en stærk forståelse for de juridiske rammer der gælder for magtanvendelse. Deres funktion er designet til at forebygge utryghed på jeres arbejdsplads.

Hos Odin Security er vores care servicevagter den mest foretrukne sikkerhedsløsning når der er brug for et effektivt redskab til at understøtte det eksisterende personale. Vi håndterer komplekse udfordringer med udadreagerende borgere og hjælper både borgere og medarbejdere med at skabe et trygt og sikkert miljø.

I praksis anvender vi en relations skabende, ro-givende og ikkekonfronterende pædagogik. Dvs. når vi yder omsorg overfor borgerne vil man ligge mærke til at vi gør det med fokus på kendskab og individuelle behov. Med en empatisk tilgang ønsker vi at opnå et samspil med borgerne. For vi ved udmærket godt, at vi først må skabe og understøtte tillidsbaseret relationer: før at vi kan hjælpe med at varetage den pædagogiske tryghedsfunktion på jeres arbejdsplads.

Lad os udvælge et team sammen, som passer ind i jeres arbejdskultur. På denne måde sikrer vi en høj standard for sikkerheden og stor tilfredshed med vores samarbejde.

“Vidste du at Odin Security er en af de mest foretrukne samarbejdspartnere i branchen og vi har afdelinger i hele landet: København, Odense og Aarhus?”

Mangler I en samarbejdspartner der kan levere back up løsninger ved akut behov, så giv os et ring og hør nærmere.

Download vores fulde produktkatalog