Sådan samarbejder vi

ODIN SECURITY SPARKER BALLET I GANG

og tilbyder jer en allerede indarbejdet og tilrettelagt samarbejdsplan. Den er designet til at sikre en høj standard for vores produkt, og en stor tilfredshed med samarbejdet.

STEP ONE

  1. Vi indleder samarbejdet med at invitere jer til en grundlæggende forventnings- afstemning og til en afdækning af jeres udfordringer, og behov.
  2. Vi fremlægger hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.
  3. Vi er åben om vores omkostning og prisstruktur og tager gerne en åben dialog om prissætning.

STEP TWO

  1. I fællesskab udvælger vi de mest passende profiler til opgaven, og som passer ind i jeres arbejdskultur.
  2. Vi evaluerer jævnligt omkring kvaliteten i samarbejdet, erfaringer med generelle tendenser eller specifikke problemstillinger.
  3. Og da begge parter ønsker en høj kvalitet og effektivitet i indsatserne styrker vi jævnligt samarbejdsrelationen med de udvalgte medarbejdere. Vi fastholder deres engagement, motivation og forbindelse til deres arbejdsplads.

I fællesskab sikrer vi en høj standard for sikkerheden og en stor tilfredshed med samarbejdet over hele linjen.

Sådan arbejder vi med vores samarbejdspartnere

Odin Security samarbejder med nogle af landets førende vagtselskaber for vi tror på at store forandringer sker i samspil med andre vagtvirksomheder.

Vores vagt og servicefunktion er nøje tilpasset vores samarbejdspartneres behov for at der bliver eksekveret hurtigt, effektivt og fleksibelt på akut opstået personalemangel. Vælger I Odin Security som jeres samarbejdspartner og leverandør af servicevagter så kan vi hjælpe jer med at spare tid og ressourcer på administration og oplæring.

Vi tager en drøftelse om hvordan vi bedst understøtter jeres eksisterende setup, og så leverer vi de servicevagter der matcher til jeres virksomhedskultur og behov.

Vores vagtfunktion er nøje tilpasset en række kvalitetssystemer for at sikre en høj standard af sikkerhed og service og en stor tilfredshed med samarbejdet.

Som jeres foretrukne samarbejdspartner er vi dedikeret til at leverer et evalueret og kvalificeret personale.

Vi evaluerer jævnligt omkring kvaliteten i samarbejdet og sikre at sikkerheden kontinuerligt opretholdes og forbedres.

“Vidste du at Odin Security er en af de mest foretrukne samarbejdspartnere i branchen og vi har afdelinger i hele landet: København, Odense og Aarhus?”

Mangler I en samarbejdspartner der kan levere back up løsninger ved akut behov, så giv os et ring og hør nærmere.

Download vores fulde produktkatalog